Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

" Sun flowers" for Get Creative June's 1st challenge!!!

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!!

 Παρόλο που ο καιρός, για την ώρα, δε θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι, ξεκινάμε το μήνα με καλή διάθεση και κέφι για δημιουργία και ο ήλιος θα απόφασίσει επιτέλεους να βγει από την κρυψώνα του και να μας ζεστάνει λιγάκι!!! 
Ειδικά αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στην πρόκληση της 1ης Ιουνίου του Get Creativee  θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε έναν ΗΛΙΟ στην σύνθεσή σας!!! Ή ως διακοσμητικό,  στον τίτλο, στην φωτογραφία σας ή στα χαρτιά σας!

School holidays are around the corner yeah!!! 
no more waking up at 6am!!
So I am feeling all happy and warm inside.....
 your challenge this month
is to make a layout with 
the 
sun   in it......
it can be in the pattern paper,
or a die cut 
or in the title 
or in the journalling 
or the picture......
just get creative
and add a sun to your layout!!
Αυτή  που έφτιαξα εγώ ξεφεύγει από το shabby και ρομαντικό style που βλέπετε συνήθως στις συνθέσεις μου...Ξεφεύγει πολύ θα έλεγα και το αποτέλεσμα είναι μια αρκετά  Clean & simple δημιουργία...
 Η πεταλουδίτσα είναι χειροποίητη από πηλό και σφραγισμένη! Chipboard  flower from Sfragidomania


 Μπορείτε να αναρτήσετε την δημιοργία σας έως τις 29 Ιουνίου !!!
Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και για τα φανταστικά δωράκια που μπορείτε να κερδίσετε αυτό τη μήνα τρέξτε στο blog του Get Creative!!! Είμαι σίγουρη ότι οι δημιουργίες των μελών της σχεδιαστικής ομάδας θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας εμπνεύσουν!!!

6 σχόλια:

Μαρία είπε...

Εμένα μου αρέσει και αυτό το στυλ σου Ελίνα μου, και πόσο ωραία φωτογραφία,κατάλληλη για το θέμα ήλιος του GT - λατρεύω τους ήλιους :) Φιλιά πολλά!

baileyrosy είπε...

Elina love your beautyful layout, the stamped butterfly is perfect as are all of the gorgeous details on this perfect page. Wishing you and yours a wonderful June.

Marie

Βιολέτα είπε...

Καλο μήνα Ελίνα.
Πολύ όμορφη η σύνθεση σου.
Καταπληκτική η πεταλουδα.

EFI είπε...

Μου αρέσει που είχες έτοιμη φωτογραφία για το θέμα να ταιριάζει τόσο άψογα!!!!! Πάρα πολύ όμορφη η σύνθεση σου Ελίνα μου!!! Φιλάκια και καλό μας μήνα!

Anastasia (Νατάσα) είπε...

Το ξέρεις ότι έχω αδυναμία στις clean & simple δημιουργίες.... και η δικιά σου είναι τόσο μα τόσο όμορφη! Φοβερή και η πεταλούδα και ο ήλιος!

Maria Tsilvidou είπε...

Κι όμως σου ταιριάζει πολύ αυτό το στυλ!Πραγματικά φοβερή σύνθεση!!