Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

November 15th sketch challenge

Καλημέρα!!!
Θα ξεκινήσω την σημερινή ανάρτηση με ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλα τα κορίτσια  που έλαβαν μέρος στις προκλήσεις του Οκτώβρη του Get Creative για την κατασκευή καρτών και ιδιαίτερα στην δική μου πρόκληση όπου οι συμμετοχές έφτασαν τις 46 -αν θυμάμαι καλα!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που εμπνευστήκατε και συμμετείχατε και από ότι είδα στα σχόλιά σας σε όλες τις προκλήσεις, το διασκεδάσατε! 
Η επιλογή όπως καταλαβαίνετε ήταν πάαααρα πολύ δύσκολη, πολλές οι κάρτες που άξιζαν την πρώτη θέση!
Πολλα συγχαρητήρια στην Georgia Athanasopoulou που επέλεξα τελικά για να στείλω το μικρό δωράκι μου όχι μονο για το υπέροχο νεραϊδένιο θέμα  και τα πάρα πολλά layers-το ζητούμενο της πρόκλησής μου- αλλά και για την πολλή δουλειά που είμαι σίγουρη ότι έκανε για να φτιάξει την κάρτα αυτή!
Ελίζω να συνεχίσετε να συμμετέχετε και στις προσεχείς προκλήσεις γιατι τα δωράκια που σας επιφυλλάσει το Get Creative είναι υπέροχα και πολύ ενδιαφέροντα!!!
Η σύνθεσή μου για την πρόκληση του Get Creative για την 15η Νοέμβρη είναι η παρακατω...Η Χρύσα έφτιαξε ένα όμορφο σκετς  και το Cherry Nest κάνει δώρο στις δυο νικήτριες  2 θέσεις στα νέα online μαθήματα με χριστουγεννιάτικες κατασκευές!!!


Η προθεσμία για τις συνθέσεις λήγει στις 30 Νοεμβρίου.
Δείτε τι δημιούργησαν και τα άλλα μέλη της σχεδιαστικής ομάδας για να πάρετε ιδέες και έμπνευση!