Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

October 1st CARD challenge at Get Creative

Παγκόσμια Ημέρα κάρτας η χθεσινή και το Get Creative θα τη γιορτάσει όλο το μήνα με πολλές πολλές προκλήσεις για κάρτες και άλλα τόσα απιθανα δωράκια από τη σχεδιαστική ομάδα! Η κάθεμια από εμάς θα θέσει μια πρόκληση και θα επιλέξει την καλύτερη κάρτα ανταμοίβοντάς την με ένα δωράκι! Για το μήνα Οκτώβρη λοιπόν δεν θα δείτε καμιά προκληση για layouts αλλά μόνο για κάρτες!!
Εαν συμμετάσχετε σε όλες τις προκλήσεις έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα από τα υπέροχα δώρα της σχεδιαστικής ομάδας και να μπείτε στην κλήρωση για το δωρό από το Enjoy Scapping, ενα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο κιτ!!!

Ξεκιναμε λοιπον με την πρόκληση της 1η Οκτωβρίου, την οποία εφτιαξα εγώ και  θα είναι να χρησιμοποιήσετε layers (στρώσεις) χαρτιού στην κάρτα σας, όσα θέλετε αρκεί να ειναι από 3 και πάνω! Μπορείτε να κάνετε distress στα χαρτιά σας , να τα κοψετε με κοπτικά, να τα τσαλακωσετε, να τα ανασηκώσετε ή ότι άλλο φανταζεστε!
My challenge for you is
to make a card with layers,
lots and lots of layers,
more than 3 to be exact.
You can distress them,
use punches,
use pop dots,
anything you can think of......
just Get Creative!!
Η δική μου πρόταση:
I am  offering a prize for my challenge.
Τhe winner will be announced at the end of the month
the lucky winner will receive this
fabulous kit put together by me

Η τυχερή θα κερδίσει το παρακάτω δωράκι με προϊοντα από τις:
  • Pink Paislee -Hometown summer - 6X6 paper pad
  • Magnolia - Vintage pink rose
  • Kaisercraft - Sheet Music Stamp
Έχετε μέχρι το τέλος του Οκτώβρη για να ανεβάσετε την κάρτα σας πατώντας το μακρυ γαλάζιο κουμπάκι με το βατραχακι που βρίσκεται στην κεντρικη σελίδα του Get Creative .

 Περιμένω με αμυπομονησία να δω τις δημιουργίες σας!!!
Μείνετε συντονισμένοι με το Get Creative γιατι συνεχώς θα σας έχουμε νέες προκλήσεις για να διαλέξετε ποια σας ταιριάζει και σας εμπνέει και γιατί όχι να κερδίσετε ένα από τα πολλά δωράκια μας!

ΧΧΧΧΧΧΧ
Εlina