Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Τελείωσε το 1st crafty croppers cyber crop!!! - Οι συνθέσεις μου

Το Σαββατοκύριακο που μας περασε εκτός από τα γενέθλιά μου, μπανάκι στη θάλασσα και διάφορα άλλα ευχαριστα και περιεργα που συνέβησαν, το crafty croppers, το μπλογκ των ελληνιδων scrapbookers οργάνωσε την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση με διάφορες προκλήσεις και πολλά δωράκια για τις νκήτριες!
Η Irini ή ταν η βασική διοργανωτρια και τη βοήθησαν αρκετά κορίτσια με τις προκλήσεις που έθεσαν και γενικά όλη τη διαδικασία.
Τα εργα ανεβηκαν στην γκαλερι του scrapbookers in grecce  το Σαββατο και την Κυριακή έως τις 12 το βράδυ. Οι προκλήσεις ήταν 7 από τις οποίες κατάφερα, με αρκετό άγχος οφειλω να ομολογησω- γιατι εχω μάθει να παίρνω το χρόνο μου καθε φορά που φτιαχνω μια συνθεση -, να ολοκληρωσω τις 5 !
Τις άλλες δυο ελπίζω να καταφερω να τις φτιάξω κάποια στιγμή πιο χαλάρα , με μεγαλυτερη ησυχία και λιγότερη πίεση...
Ειναι οι παρακάτω:
Η πρόκληση Νο1 της Melenia's

No3 της Ρούλας

Νο4 της Νεκταρίας

Νο6 της Ελενης
και Νο7 της Ελίνας Κουτσουραδή

Η πλάκα ειναι ότι , ενώ ένιωσα αρκετή πιεση για να τελειώσω όλες τις συνθέσεις, κάθε φορά που τελειώνα μια σύνθεση και έλεγα ότι δεν αντέχω να κάνω άλλη, με επιανε στερητικό σύνδρομο και ήθελα να ξαναπιάσω τα εργαλεια... Όπως και να εχει πέρασα πολύ όμορφα και ελπίζω να ξαναγινει καποια στιγμή μετά το καλοκαίρι...
Προσεχώς θα αναρτηθούν και αποτελέσματα για τα δωράκια που θα κερδίσουν οι καλύτερες συνθέσεις... Μείνετε συντονισμένοι!

Και η νικητρια ειναι...

Ο αριθμός 20 δηλαδή η Myrto!!!Κοριτσάκι στειλε μου την διεύθυνσή σου για να λάβεις το δωρακι σου! Στο προφίλ ειναι το μειλ μου.

Ευχαριστώ ολες σας κορίτσια για τις ευχές και τα καλά σας λόγια και επίσης για τις πληροφορίες που ζήτησα σχετικα με τις αγορές σας!