Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

"Get creative" design team member!!!

Καλημέρα σε όλους!!! 
     Ελπίζω να ειστε σε διακοπές, να πινετε το ωραίο σας καφεδακι ή χυμο, να τρωτε ενα χορταστικο πρωινό και να ετοιμαζεστε για εξορμήσεις σε καποια μαγευτική παραλία!!!!
   Εμενα η δεύτερη φάση των διακοπών θα ξεκινήσει την Πέμπτη όταν θα παμε Κέρκυρα και ύστερα  στο αγαπημένο μου νησακι, τους Οθωνούς όπου θα μείνουμε καμια δεκαρια μέρες... Σκέφτομαι να πάρω και μερικα εργαλειάκια και χαρτια μήπως και ασχοληθώ με καμια κατασκευη εκεί... Θα δούμε... Αν δε μαζευτούν πολλές βαλίτσες θα παρω και μια με scrapοπραγματακια!!!

Σημερα ειναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μενα γιατι ξεκιναει επίσημα η ...θητεία μου ως μέλος της δημιουργικής ομάδας του Get Creative!!!Είμαι πολύ χαρούμενη και με τιμα πραγματικα  η συμμετοχή σε αυτήν τη τόσο δημιουργική, ταλαντούχα και διασκεδαστικη ομάδα! Πάντα θαύμαζα τις δημιουργίες όλων των κοριτσιών της ομάδας και ήταν πηγή έμπνευσης για μένα! Ελπίζω να φανω αντάξιά τους και να βρείτε τις συνθέσεις μου ενδιαφερουσες και εμπνευστικές! 

 Μιας και ο Αυγουστος, λοιπόν, ειναι ο 8ος μήνας του χρόνου, η πρόκληση της 1ης Αυγούστου του Get Creative ζηταει 8 στολιδια - embellishments στην σύνθεσή μας ή στην κάρτα μας!!!
Αυτό το μήνα οι προκλήσεις θα ειναι μόνο δυο, μια με θεμα και μια με σκετς. Και ειναι ανοιχτες και για συνθεσεις και για καρτες!
Η πρωτη μου σύνθεση λοιπόν ως μέλος της σχεδιαστικής ομάδας ειναι αυτή!!!
3 πεταλούδες, 4 λουλουδακια και 1 δαντελα χρησιμοποίησα για να διακοσμήσω τη σύνθεσή μου! 

       Τις όμορφες πεταλούδες μου τις ειχε στειλει η Elina για μια πρόκληση που ειχα κερδισει παλιοτερα!
Τα περισσοτερα υλικά που χρησιμοποίησα ειναι από κιτ του MCS.
       Εγινε βασει του σκετς που προτείνει η Nadia Cannizzo στο blog Bird is the word στην πρόκληση της 3ης Ιουλίου-στην οποία δυστυχως δεν πρόλαβα να συμμετάσχω αλλα μου αρεσε πολύ το σκετς.

Τα υπόλοιπα κορίτσια έκαναν πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΕΣ συνθέσεις και καρτούλες γι' αυτό περαστε μια βόλτα από το blog για να εμπνευστειτε, να δημιουργησετε και να γιατι όχι να κερδισετε το παρακάτω  τελειο δωρακι-κιτ που υπάρχει για την νικήτρια!