Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

My sketch challenge at Get Creative!

Καλημέρα σε όλους!


Η σημερινή πρόκληση  του Get Creative, είναι και η τελευταία για συνθέσεις, για το μήνα Γενάρη. Θα υπάρξει άλλη μια για κάρτες!
Θα πρέπει  να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω σκετς, με δυο ή μία δική σας φωτογραφία ή της κόρης σας, της μητέρας σας, της ανηψιάς, βαφτιστήρας ή όποιας άλλης γυναίκας επιθυμείτε, για να δημιουργήσετε μια γυναικεία -κοριτσίστικη σύνθεση! 
Η δική μου πρόταση είναι μια σύνθεση με μια από τις τελευταίες αγαπημένες δικές μου φωτογραφίες  -δεν έχω και πολλές αγαπημένες - που έβγαλα τη βραδιά των Χριστουγέννων.

Βασικά υλικά: Χαρτί φόντου Bo Bunny και κορνίζα από το κιτ Νοεμβρίου MCS
                       Die cuts και chipboard Curio kit  από το enjoy scrapping


Να υπενθυμίσω ότι μπορείτε να συμμετασχετε με όσες συνθέσεις θέλετε και σε όσες προκλήσεις θέλετε αυξανοντας έτσι την πιθανότητα να κερδισετε!
Η νικήτρια αυτης της δικής μου πρόκλησης θα με αντικαταστήσει στην σχεδιαστική ομάδα του Get Creative για το μήνα Μάρτιο 2012, όπως θα γίνει και με τις προηγούμενες προκλήσεις του μήνα Γενάρη!

Επίσης όλες οι συμμετοχές θα μπουν σε κλήρωση για ενα τελειο δωρακι από τη Σφραγιδομάνια!


 

Η προθεσμία λήγει στις 31 Γενάρη που σημαίνει ότι έχετε μόνο μια εβδομάδα για να αναρτήσετε τη δημιουργία σας, στο κουμπί με το μπλε βατραχάκι, στο τέλος της ανάρτησης! 

Ανυπομονώ να δω τι θα φτιάξετε!!!!



Elina