Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Once upon a time...

Καλησπέρα!
Καλή Σαρακοστή!
Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά αυτες τις μέρες! Εμείς ειχαμε καλή παρεά, βγηκαμε, διασκεδασαμε, μασκαρευτηκαμε -τα μικρα πιο πολύ- παρόλο που ο καιρός ήταν ακρως χειμωνιατικος!

Ευτυχώς σημερα, παρα το γεγονός ότι ειχα και τα δυο παιδια στο σπίτι, καταφερα να φτιαξω μια συνθεση για να συμμετασχω στην 15η πρόκληση του scrapbooking in greece στην οποία επρεπε να παλαιώσουμε το φόντο της σύνθεσής μας με τον διασκεδαστικο τρόπο της Natasja Verbeek. Εγώ το εφαρμοσα στα δυο μικρότερα κομμάτια φόντου, με το κόκκινο Glimmer Mist που διαθετω.
Το βασικό χαρτί, αν θυμαμαι καλά ειναι Prima, όπως και το λουλουδι με το πορτοκαλί πριτσινι, πολλά από τα στολιδια, die cuts, αυτοκολλητα και τα γραμματα ειναι της Basic Grey από το κιτ από το Enjoy scrapping.



Αυτη τη σύνθεση την αφιερωνω στη μαμά μου - η οποία απεικονιζεται και στη φωτο με το μοναχοπαίδι της αγκαλια...!, και να ευχηθω με την ευκαιρία της Ημερας της Γυναικας , όλες μα όλες οι γυναίκες του κόσμου να μπορουν καποτε να τη γιορταζουν, απολαμβανοντας την ελευθερια, την ανεξαρτησια, το σεβασμο, την αξιοπρέπεια, την ισότητα και γενικα όλα τα ανθρωπινα δικαιώματα.