Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

My creative sketches- Η νικήτρια της πρόκλησής μου

Της Κατερίνας Χερσονιωτάκη ήταν τελικά η σύνθεση που επέλεξα ανάμεσα από πολύ όμορφες και διαφορετικού στυλ συνθέσεις για την πρόκληση  που έθεσα εγώ  στις 25 Ιανουαριου για το Get Creative! Τα πανέμορφα λουλούδια, τα υπέροχα χρώματα, όλες οι λεπτομέρειες και ο τρόπος που τα ταίριαξε μου τράβηξαν αμέσως την προσοχή!
Μπράβο Κατερινιώ και σε ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή!

  Ενα μεγάλο μπραβο και σε όλα τα κορίτσια που εμπνεύστηκαν από το σκετς μου αλλά και σε όλες τις συνθέσεις που έλαβαν μέρος στο Get Creative! Η επιλογή της καλύτερης πραγματακά είναι πολύ δύσκολη κάθε φορά!!!

Και μιας και είπαμε ότι τα λουλούδια μου τραβάνε πάντα την προσοχή, η νέα μου σύνθεση δε θα μπορούσε να είναι σε πολύ διαφορετικό τόνο... Με αυτην θα συμμeτάσχω στην πρόκληση με το πανέμορφο σκετς Ιανουαρίου του My creative sketches.



 

9 σχόλια:

Melissa Vettorel είπε...

Absolutely gorgeous!! I love all the fussy cutting!! Thanks for playing along with My Creative sketches

Κατερινα είπε...

Ευχαριστω πολυ για την επιλογη Ελινα!!!Ξερω οτι θα πρεπει να παρουσιασω κατι ανταξιο...και θα το προσπαθησω!!Η συνθεση σου υπεροχη!!!!!!εξαλου ολες σου οι συνθεσεις ειναι πηγη εμπνευσης για μενα!!!καλη επιτυχια!!!

Carol είπε...

Gorgeous photo and lovely layout, like all the sewing around the edges.

Unknown είπε...

Ελίνα, πολύ ωραίο layout, μου αρέσει πάντα πώς χρησιμοποιείς τα λουλούδια στις συνθέσεις σου, αλλά αυτά μου αρέσουν ακόμα περισσότερο γιατί είναι και παιχνιδιάρικα ;ο)

Melenia Agapides είπε...

Πανέμορφη φωτογραφία, τα λουλούδια τέλεια όπως την πλαισιώνουν, πολύ ωραίο το bling... κτλ κτλ κτλ... ο κατάλογος μπορεί να είναι μεγάλος!!! lol - Μπράβο στην Κατερίνα για τη διάκριση και καλή επιτυχία και σε σένα, Ελίνα μου!!

Katerina είπε...

Μπράβο στο Κατερινάκι και μπράβο και σε σένα για την υπέροχη σύνθεση! Μου αρέσει πάρα πάρα πολύ~
Η φωτογραφία είναι τέλεια! Είστε τόσο όμορφοι και λαμπεροί με το παιδάκι σου! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου Ελινάκι!

Violeta είπε...

Πάρα πολύ όμορφη σύνθεση, με χαρούμενα χρώματα και πολύ γλυκιά φωτογραφία. Μ' αρέσει πολύ και το stiching ποτέ δεν μπορώ να το καταφέρω όπως θέλω! Μπράβο σου!

Christina V. είπε...

Πολύ όμορφη σύνθεση Ελίνα μου και η φωτογραφία καταπληκτική! Τα λουλουδάκια σου είναι πανέμορφα! Συγχαρητήρια και στην Κατερίνα για τη διάκριση! Καλή επιτυχία σε εσένα για την πρόκληση!

Shell είπε...

Luv all the fussy cut flowers! Beautiful page!! Thanx for playing at MCS!