Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Notepad

Μια μικρή αναρτησούλα για ένα notepad που έφτιαξα πριν λίγες μέρες...Έχω κανει τρυπούλα για να το κρεμάω αλλά εχει και μαγνητακι για να κολλάει στο ψυγειο... Για την ώρα το μετακινω συνεχως, χαα!

Κάθε τέτοια εποχή με πιάνει νοσταλγία για τα μαθητικά χρόνια και τα τετράδια και τις κασετίνες και τα καινούργια βιβλία... Κι αυτή η ιδιαίτερη μυρωδιά που έχουν μου φέρνει στο μυαλό εικόνες και αναμνήσεις από ανεμελιά και απλότητα και αθωότητα.. Δυστυχώς φέτος τα παιδάκια μας δε θα έχουν τη χαρά να μυρίσουν και να ξεφυλλίσουν καινούργια βιβλία γιατι μερικοί άσχετοι και ανεύθυνοι αποφάσισαν ότι εχουν σοβαρότερες δουλειές να κάνουν πρώτα....

11 σχόλια:

EFI είπε...

Καλημέρες! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ειδικά τα πρωτάκια που ξεκινάνε το σχολείο δεν θα έχουν βιβλία!!!! Γι αυτό θέλω να ελπίζω ότι θα μας περιμένουν εκεί τα βιβλία και τα προσωπάκια θα λάμψουν από χαρά, από ενθουσιασμό! Τι να πω? Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια και καλή φώτιση σε όλους μας! Το note pad είναι τέλειο!!! Πολύ χαρούμενο και φωτεινό! Το ζάλισες πήγαινε - φέρε : )

Christina V. είπε...

Ελίνα πολύ όμορφο το note pad και με υπέροχα χρώματα. Πολύ έξυπνη ιδέα!
Όσο για τα βιβλία... Εγώ που είμαι σε σχολείο που είναι κέντρο διανομής των βιβλίων και είναι υπεύθυνος ένας εξαιρετικός δάσκαλος, είχα κάποια βιβλία από πέρισυ και πήρε και όσα του έδωσε η αποθήκη από όσα είχαν μείνει από πέρισυ και θα δώσει σε όσα σχολεία προλάβουν ό,τι έχει. Το σχολείο των παιδιών μου ας πούμε δεν νομίζω ότι θα καλυφθεί. Μετά θα έρχονται λίγα λίγα μέχρι το Δεκέμβριο. Τι να σας πω; Ότι μας λείπουν ακόμα 4 δάσκαλοι; Γι' αυτό λέμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η χρονιά. Τουλάχιστον να έχουμε υγεία. Πολλά φιλιά και καλή αρχή!

Ελευθερία είπε...

πολύ φωτεινό και έξυπνο Ελίνα μου!!!! (δίκιο εχει η Χριστινα, το ζάλισες!!)
όσο για το άλλο....είναι δυνατόν να αρχίσει η χρονιά και τα βιβλία να έρθουν το Δεκέμβριο??? τι εντύπωση μετά να αποκομίσει ένα πρωτάκι για το σχολείο του??? πόσο σοβαρα θα το πάρει αν οι γονείς του εκτυπώνουν και του δίνουν τα μαθήματα του??? θα σκέφτεται ποιος ο λόγος να πηγαίνει? το λιγότερο που έχω να πω είναι...ΝΤΡΟΠΉ!!!!!

despina είπε...

Ελινάκι υπέροχο το note pad!!!όσο για τα βιβλία τι να πω....ξέρω γιατι το ίδιο πρόβλημα είναι παντού!!!Ντροπή τους!!!!

Aliki είπε...

Τρέλα το notepad!...μακάρι να βρεί και την θέση του στο σπίτι σας και να ηρεμήσει και αυτό...όπως και όλα τα άλλα σε αυτόν τον δύστυχο πλέον τόπο...καλό βράδυ!

Rena είπε...

Τέλειο, κι εμένα με πιάνει νοσταλγία
για τα βιβλία και τα τετράδια!

eudokia είπε...

αχ,ειναι τελειο!!!δεν εχω λογια!κ σαν ιδεα και σαν υλοποιηση!!

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ όμορφο!!! Σίγουρα δεν θα ξεχνάς τίποτα πια αφού θα το κοιτάς διαρκώς!!! Όσο για τα υπόλοιπα, τι να πώ; Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!!

Katerina είπε...

Μακάρι να είναι όλη η σχολική χρονιά των παιδιών τόσο χαρούμενη και φωτεινή όσο η δημιουργία σου Ελινάκι!
Καλημέρες!

Demi είπε...

Ελίνα καλό Φθινόπωρο!!το note pad ειναι καταπληκτικό!ωραία ιδέα και για δωράκι τώρα που ξεκινούν τα σχολεια...τα παιδιά που γνωρίζω στεναχωριούνται που δεν θα έχουν βιβλία και μερικές μαμάδες λένε ''θα τους τα αγοράσουμε''....χαμός θα γίνει αλλό παιδάκι θα έχει βιβλίο και αλλο όχι...και αυτό δεν ειναι σωστό...χάλια η παιδεια ....

Irini είπε...

Πολύ όμορφο Note Pad έφτιαξες Ελίνα μου!!! Όσο για τα βιβλία δεν θέλω να σχολιάσω άλλο πια,νομίζω ότι έχουν τελείως αποθρασυνθεί.
Και μη χειρότερα να λέμε,ας σκύψουμε με αγάπη όλοι πάνω από τα παιδιά μας και ας κάνουμε το καλύτερο γι'αυτά γιατί από αυτούς δεν βλέπω χαΐρι.
Καλή σχολική χρονιά να έχετε!