Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

You and me, always together...



Την συνθεση αυτη την εφτιαξα βασει του σκετς  #150 των creative scrappers που μου άρεσε ιδιάιτερα και  χρησιμοποιώντας μια φωτογραφια που εκτυπωσα στον νεο μου εκτυπωτη!!! Ναι, επιτελους αγορασα εναν και θα εκτυπώνω όποτε θελω τις φωτο για τις συνθέσεις μου και όχι μόνο...!
Το κολπάκι με το μιστ και την δαντελα σαν μάσκα, το κλεψα από την σκραποφιλεναδα Βικυ στην  ονειρεμένη της συνθεση Imagine!!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγειά τον καινούργιο εκτυπωτη Ελίνα θα το χαρείς πολύ ... το layout σου που αρέσει πολύ ... και το κιτρινο 'νταντελε' swirls? χαρτί του πάει πολύ χωρίς να χάνεις το misting από κάτω! ;)

despina είπε...

Eίναι πραγματικά πολύ όμορφη σύνθεση!!και αυτό το κολπάκι με το μιστ καταπληκτικό!!μπράβο!!

Irini είπε...

Fantastic...fabulous layout.....your layouts are getting better and better every time!!!
I love everything!! the colours...the misting...just fabulous

puccarina είπε...

Ελινάκι φοβερή σύνθεση....με φοβερό θέμα!!! Να χαίρεσαι τα μικρά αντράκια σου. Καλορίζικος ο καινούριος σου εκτυπωτής να τυπώνεις πάντα τόσο όμορφες φωτογραφίες! ¨οσο για το misting με την δαντέλα είναι πραγματικά πανέμορφο μπράβο σου!

Ελευθερία είπε...

καλορίζικος ο καινούριος εκτυπωτής!!!
τέλειο το μίστινγκ με την δαντέλα σου!!!και υπέροχο το αποτέλεσμα με τα αντράκια σου!!!!

Κατερινα είπε...

πολυ ομορφη η συνθεση σου Ελινα...μεγεια τον εκτυπωτη..ενημερωτικα σου λεω να δοκιμασεις να γεμισεις τα μελανια σου οταν τελειωσουν...ειναι πολυ ποιο οικονομικα απο το να αγορασεις καινουρια εγω αγορασα 15 ευρω το καθε μελανι και εχει 5 ο εκτυπωτης μου ...τα γεμισα με 5 ευρω το ενα και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!!!!!

Melenia Agapides είπε...

Ελίνα, μου αρέσει πάρα πολύ η σύνθεση σου!!!! Μπραβο σου που δοκιμάζεις τεχνικές και νέα πράγματα!!!!

Aliki είπε...

Τόοοοσο όμορφο!βέβαια βοηθάει και το θέμα και οι ήρωες της φωτογραφίες!μπράβο!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Πάρα πολύ όμορφη!
Με γεια ο νέο εκτυπωτής...φαντάζομαι θα πάρει φωτιά!!

Βικυ Βαρβαδουκα είπε...

AAA....Αυτό δεν το είχα δει!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που πήρες έμπνευση απο το Imagine!!!!Η πλάκα είναι οτι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εχω ενα μισοτελειωμένο LO πάνω στο γραφείο με θέμα winnie & tiger..LOL!!! Υπέροχη σύνθεση!!!!