Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Χρόνια πολλά μανουλα!

Αυτην την καρτουλα την εφτιαξα για τη μαμα μου που έχει γενεθλια στις 14 Φλεβάρη!
Κι επειδη θα παμε σημερα στην Κερκυρα και δεν θα εχω τον ... εξοπλισμό μου την εκανα από σημερα και φυσικα θα της την δωσω και σημερα!!! Μέσα εχει δυο φωτογραφιες με τα εγγονια της όπως μου ειχε ζητησει!

12 σχόλια:

Melenia Agapides είπε...

Να την χαίρεσαι τη μανούλα σου, Ελίνα!!! Να είναι πάντα γερή και δυνατή!! Πολύ γλυκιά η καρτούλα, ό,τι πρέπει για μια μαμά!

sonia είπε...

Αχ, αυτές οι μαμάδες! Πόσα καταλαβαίνω τώρα που έχω κι εγώ 2 παιδιά και πόσα περισσότερο προσπαθώ να προσφέρω...Να τη χαίρεσαι και η κάρτα γλυκύτατη :)

Ελευθερία είπε...

να την χαίρεσαι τη μανούλα σου!! πολύ γλυκειά η καρτούλα σου!!!καλά να περάσετε!!!!

Christina V. είπε...

Χρόνια Πολλά για τη μανούλα σου Ελίνα μου. Είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελλαθεί με την καρτούλα της και που θα σας έχει κοντά της. Φιλιά στην αγαπημένη μου Κέρκυρα και καλά να περάσετε!

Μαιρη είπε...

Να τη χαίρεσαι τη μανούλα σου!!
Πολύ όμορφη η καρτούλα!! Μπράβο!!
Καλά να περάσετε!!

EFI είπε...

Πολύ όμορφη η καρτούλα σου Ελίνα! Να χαίρεσαι την μάνουλα σου, να είναι γερή και να σας καμαρώνει! Και να περάσετε υπέροχα στην Κέρκυρα!!!

Unknown είπε...

Να τα χιλιάσει η μανούλα σου!!!! Υδροχόος κι εκείνη ε? Πανέμορφη η κάρτα που της έφτιαξες κι αφού έχει και τα εγγόνια μέσα είναι μεγαλύτερη η αξία της!!!

Πολλά φιλιά

Irini είπε...

pretty card!...happy birthday to your mum!!!

Elina είπε...

Ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου για τα καλα σας λόγια και για τις ευχες σας! Έχω μια αδυναμια στη μανουλα μου, αξιζει καθε ευχη που της δωσατε!

χρυσάνθη είπε...

Ελίνα μου να τα εκατοστήσει η μανούλα σου!Συγχαρητήρια για την αγάπη σου για την μανούλα σου και κυρίως που το δείχνεις!Είναι πολύ σημαντικό αυτό!!!!Αύριο-μεθαύριο θα το εισπράξεις διπλά από τα παιδάκια σου!!!!!!!Φιλάκια κούκλα μου!!

lourdi lourdaki είπε...

ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΟ!!
ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ!!
ΠΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!

eudokia είπε...

να χαίρεσαι τη μανούλα σου!!! η καρτούλα είναι πολύ γλυκιά!!!