Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

"The Holiday"

 Η συμμετοχή μου στην πρόκληση του Memories Trend η οποία μας ζητούσε να δειξουμε την αγαπημενη μας χριστουγεννιάτικη ταινία ή παραμύθι ή θεατρικο... Το "The Holiday" ειναι μια από τις δικές μου αγαπημένες... Επίσης μου αρεσει και το "Last Holiday" με την Queen Latifah το οποίο ειναι γυρισμενο στο Carlovy Vary της Πράγας αλλά είχα ηδη εκτυπώσει την φωτο....

8 σχόλια:

Δέσποινα είπε...

Είναι όντως τέλειο , κι εμένα μ'αρέσει αυτή η ταινία και η σύνθεσή σου ταιριάζει πολύ με τη φωτό!

EFI είπε...

Καλά τι υπέροχη σύνθεση είναι αυτή Ελίνα?! Ζηλεεεευω, θέλω να μάθω κι εγώ να φτιάχνω. Είναι καταπληκτική!!! Μπράβο σου και καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Melenia Agapides είπε...

Νομίζω ότι είναι η καλύτερη σου έως τώρα!!! Φανταστικό στήσιμο και τα χρώματα που επέλεξες είναι τα καταλληλότερα!! Καλή επιτυχία!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Δεν έχω δει την ταινία, μα η κάρτα σου μου δημιουργεί το ενδιαφέρον να τη δώ! Είναι όντως πολύ όμορφη. Μπράβο σου. Εύχομαι να κερδίσεις!!

Christina V. είπε...

Ελίνα Χρόνια Πολλά. Πολύ όμορφη η σύνθεσή σου. Μου αρέσουν πολύ οι συνδυασμοί των χαρτιών και των διακοσμητικών. Καλή επιτυχία!

marilise είπε...

χρόνια πολλά γεμάτα υγεία , αγάπη ευτυχία και αφοβία

Irini είπε...

fabulous layout!
very romantic!

Αlex... είπε...

Απο τα καλυτερα που εχεις φτιαξει πιστευω!!!Μου αρεσει πολυ το λουλουδι που εφτιαξες!Καλη Χρονια να εχετε,με υγεια και πολλα χαμογελα!