Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

"Catching up"και δυο καρτούλες ακόμα!

Με αφορμή μια φωτογραφία που έπεσε τυχαία το μάτι μου, από πέρσι το χειμώνα που ειχαμε πάει Θεσσαλονίκη, έφτιαξα αυτό το layout χρησιμοποιόντας κυρίως κάποια χαρτια που μου είχε στείλει η scrapoφιλεναδα Νεκταρία σε μια πρόκληση που είχα κερδίσει.Τα rub-ons ειναι από ένα δωράκι  από το scrapbooking.gr από μια άλλη πρόκληση όπως και το "gils only" , όλα της εταιριας "three bugs in a rag".

Και δυο ακόμα καρτούλες που έφτιαξα με λιγάκι πιο φθινοπωρινό χρώμα... Η πρωτη ειναι βασισμένη σε μια ιδέα που "εκλεψα" από την Ευδοκία η οποία βρήκε στο sassylilsketches, ειναι λιγάκι ματαλλαγμένη βέβαια...
Και το λουλουδάκι της 2ης επίσης το βρηκα στο blog της Ευδοκίας το οποίο έχει πολύ όμορφα και χρησιμα πραγματακια και ιδεες!


Τα χαρτια που χρησιμοποιησα ειναι απο τα "So cute" της Prima.

7 σχόλια:

Κατερινα είπε...

Ελινάκι μου υπέροχο το LO με τα χαρτιά της ΜΜΕ και η καρτούλα μια γλύκα! Σου χρωστάω κι εγώ κάτι που έχεις κερδίσει...(είμαι απαράδεκτη!)και ελπίζω να καταφέρω να το στείλω μέσα στη βδομάδα.
Καλημέρες!

Melenia είπε...

Ελίνα, πολύ όμορφη η σύνθεση (θα τονίζω ιδιαίτερα το δίπλωμα πάνω αριστερά από το οποίο ξεπετάγεται το λουλουδάκι), το ίδιο και οι καρτούλες!! Μπράβο σου!!

Maria Z είπε...

Μου αρέσουν ολα!!! Αυτό το δίπλωμα είναι εξαιρετικό!!!

eudokia είπε...

πολύ χαριτωμένα όλα! χαίρομαι που σου άρεσε η κάρτα και που έφτιαξες το λουλουδάκι!πολύ ενδιαφέρον το στήσιμο της σελίδας!

irini είπε...

Ελίνα είναι πολύ όμορφες οι καρτούλες σου,ιδιαίτερα με έχουν ξετρελάνει οι λεπτομέρειες που έχεις προσθέσει,τις κάνουν πολύ ξεχωριστές.Μπράβο σου!!!

Ελένη είπε...

Πολύ όμορφη σύνθεση αλλά και οι καρτούλες.

Κρίστη είπε...

Μπράβο, Ελίνα χρυσοχέρα!!! Πάρα πολύ όμορφα όλα!!!