Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Κέρασμα - Blog Candy!!!

Σε δυο εβδομάδες περίπου έχω τα γενέθλιά μου, στις 26 Ιουνίου, και όπως είχα υποσχεθει θα έχω ένα κερασμα για όποιον περάσει απο το μπλογκ μου και αφήσει το σχόλιό του. Δεν ειναι κάτι σπουδαίο, παρα μόνο ενα ευχαριστώ σε όλες τις σκραποφιλενάδες που περνούν από την μπλογκογειτονιά μου και αφήνουν τα καλά τους σχόλια και με ενθαρρύνουν να συνεχίσω αυτό το υπέροχο χόμπυ.
Λοιπόν το κέρασμα ειναι μερικά χαρτιά για παιδικές συνθεσεις, μεγεθους 12Χ12, 4 για αγορακια και 4 για κοριτσάκια και φυσικά μερικά χαρτια για ρομαντικές καρτουλες ή layouts ή ότι άλλο σκεφτείτε. Επίσης μερικά die cuts,  λουλουδάκια και δυο κορδελίτσες για να τις στολίσετε...

Το μονο που έχετε να κανετε ειναι να αφησετε το σχόλιό σας στο μπλογκ μέχρι την Κυριακή 27 Ιουνίου, το βράδυ και να μου απαντησετε σε μια δυο ερωτησουλες σχετικές με το χομπυ μας.Ειναι οι εξής:
1. Όταν κάνετε μια σύνθεση, ξεκινάτε να κολλάτε αμέσως τα χαρτιά ενα ένα  και βλέποντας και κάνοντας προχωράτε ή ολοκλωρωνετε την ιδεα χωρίς να κολλήσετε και αφου τη συλλάβετε ολοκληρη αρχιζετε και κολλάτε;
2. Ποιο ειναι το αγαπημένο σας online,  ξένο, καταστημα από το οποίο ψωνίζετε πιο συχνα και σας έχει βολέψει με την ποικιλία και τις τιμές του;

Ελπίζω να μην ειναι πολλά αυτά που ζηταω... Λίγα λογακια μονο για να μην σας κουράσω.

Η νικητρια θα αναδειχτει μέτα από κληρωση που θα γινει κατα πασα πιθανοτητα στις 27 το βραδυ ή στις 28 το πρωι.

26 σχόλια:

Scrap-crafts είπε...

Λοιπόν Ελινάκι... όταν συνθέτω... ξεκινάω από τις φωτογραφίες... διαλέγω το/τα χαρτιά του φόντου... τοποθετώ τις φωτογραφίες σε μια διατάξη που να με ικανοποιεί και ξεκινάω... Στην πορεία προσθέτω επιπλέον χαρτιά για φόντο των φωτογραφιών και διάφορα διακοσμητικά μέχρι την τελική πινελιά του τίτλου και του journaling!

Το αγαπημένο μου online κατάστημα... Glitter Pot και Two Peas in a Baket!

EFI είπε...

Καλημέρα Ελίνα!
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων Ελίνα και καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες. Τα δωράκια σου είναι πανέμορφα, όλα τα χαρτιά είναι εξαιρετικά, οι κορδελίτσες, τα λουλουδάκια και τα die cuts!!! Ό,τι πρέπει για αγοράκια και κοριτσάκια!!! Τώρα στις ερωτήσεις σου: Όταν ξεκινώ κάτι, πρώτα διαλέγω φωτογραφία, μετά τα χαρτιά και ό,τι άλλο διακοσμητικό ταιριάζει, κάνω ένα σχέδιο και μετά αρχίζω να δημιουργώ! Και το αγαπημένο μου online shop είναι: http://www.simonsaysstamp.com/servlet/StoreFront έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και από τις τιμές, την συσκευασία, τα δωράκια τους! Ευχές με το καλό στα γενέθλια σου! Φιλάκια!

Melenia Agapides είπε...

Γεια σου, Ελίνα!!! Ευχαριστούμε για το κερασματάκι!! Λοιπον, για να απαντήσω τις ερωτήσεις σου:

1. Ξεκινάω χωρίς κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου (εκτός αν ακολουθώ ένα σκετς), δοκιμάζω διάφορα στην πορεία, αν μου αρεσει κάτι το κολλάω και πάει λέγοντας... λίγο αλαλούμ δηλαδή!
2. Δεν έχω κάποιο μαγαζί πλέον, επειδή παίρνω κιτ κάθε μήνα που τα περιέχει όλα! Για τα τρέχοντα όμως, πάντα προτιμώ ελληνικό μαγαζί: www.scrapbooking.gr

Φιλάκια!

marina είπε...

καλησπερα ελινα.Ευχαριστουμε εκ των προτερων για το ωραιο κερασμα!
1)Διαλεγω παντα το χαρτι που μου αρεσει το κολλαω και μετα..βλεποντας και κανοντας,προσθετω τα υπολοιπα.
2)Το οh my crafts ειναι το πρωτο μαγαζι του εξωτερικου που εχω κανει αγορες και μου αρεσουν πολυ οι τιμες του.
Να εισαι καλα.

marilise είπε...

καλησπέρα νάμαι και γω πρωτόφαντη στο scrabooking ,πρωτάρα κοινώς με μεγάλη διάθεση να μάθω !!!
1 Ξεκίνησα λοιπόν τα δυο πρώτα έργα μου απο την φωτογραφία και τα χαρτιά που θα συνδιαστούν μαζί της , δοκιμάζοντας συνδιασμούς .
2 πρωτη αγορά ήταν απο το layers of color , μόλις παραλάβω θα σας ενημερώσω , θα συνεχίσω με το www.scrabooking.gr , νομίζω ότι για αρχή είναι καλά !!!!
Φιλάκια

Ελευθερία είπε...

Ελίνα γειά σου!!!! πολύ όμορφα τα χαρτάκια που διάλεξες και πολύ γεναιόδωρη η χειρονομία σου...
πάμε στις απαντήσεις λοιπόν..(λες και δίνω εξετάσεις χιχιχι)
1. Εγώ ακολουθώ κατι που μου είπε η Κατερίνα, (και με χαρακτηρίζει απόλυτα, επειδή είμαι κ λίγο ψείρας σε μερικά πράγματα και αλλαζω συχνά γνώμη)πρωτα τα στήνω όπως θέλω να είναι, αν ακολουθώ σκετς ή το βγαζω από το μυαλό μου, τα γυρνάω από εδω και από εκεί και αφού αποφασίσω ότι έτσι μου αρέσει να είναι..αρχίζω κ κολλάω....
2. Κυρίως από το e-bay αγοράζω πραγματάκια αλλα και κάποια απότο scrapbooking.gr και φυσικά χαρτιά από scenic route....
ευχαριστούμε πολύ κ πάλι!!! να είσαι καλα!!!

Unknown είπε...

Ελινα πολυ ομορφα τα δωρακια σου.Ειπες οτι εχεις γεννεθλια στις 26, τελεια! για μενα ειναι μια υπεροχη μερα γιατι θα βαφτισω το τριων μηνων αγορακι μου. οσο αναφορα τις ερωτησει:
1 πρωτα μαζευω διαφορα χαρτια και τα διαφορα υλικα που θα μου αρεσουν εκεινη τη στιγμη τα γυροφερνω μεχρι να μου αρεσει κατι και μολις καταλειξω καπου αρχιζω και κολλαω.
2 για την ωρα εχω αγορασει μονο απο υο scrapbooking.gr
Ελινα ευχαριστουμε πολυ!!!!!

aggeliki είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα .Με λένε Αγγελική και ειμαι πολύ καινούργια στο scrapbooking. Το μόνο που έχω φτιάξει είναι ένα βιβλίο ευχών για μια συνάδελφο που παντρεύεται το Σεπτέμβριο.
Να τα εκατοστήσεις για τα γενέθλιά σου.Η μεγάλη μου η κόρη εχει γενέθλια στις 28/06 .
1. Πήρα τα χαρτιά και βλέποντας και κάνοντας έβαλα τα διακοσμητικά κ.λ.π.
2. Προς το παρών έχω παραγγείλει απο το scrapbooking.gr

SofiaSidi Arts and Creations είπε...

Ελίνα! Καταρχάς προκαταβολικά τα Χρόνια Πολλά!!! 26 είσαι εσύ, 27 η Θέκλα και 29 εγώ, όλα τα καρκινάκια μαζί! :)
Είναι πολύ γλυκιά η κίνηση να χαρίσεις κάτι για τα γεννέθλια σου (αντί να σου χαρίσουμε εμείς...). Εγώ για φέτος τουλάχιστον δεν προβλέπεται γιατί είμαι λίγο στο τρέξιμο.
Όσον αφορά στις ερωτήσεις:
1. Κι εγώ όπως τα περισσότερα κορίτσια αφού καταλήξω στις φωτογραφίες βλέπω τι ταιριάζει από χαρτιά, φτιάχνω στο μυαλό μου μια γενική εικόνα αλλά μετά προχωράω όσο προχωράει η σύνθεση.
2. Αγαπημένο μαγαζί δεν μπορώ να πω ότι έχω, μια και δεν έχω κάνει αγορές από το εξωτερικό, εκτός από το Sizzix.

Unknown είπε...

Να μαι κι εγώ. Είναι φανταστικά τα δωράκια σου κι ευχαριστούμε πολύ!!! Ευχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!!

1. Εγώ πρώτα ζωγραφίζω το αποτέλεσμα νοητά σε λευκό χαρτί και μετά στήνω και κολλάω
2. Εχω κάνει αγορές απο το ελληνικότατο www.sfragidomania.gr τα παιδιά εκεί είναι καταπληκτικά, και για εντός Αττικής μπορεί κανείς να επισκεφθεί και το κατάστημά τους. Εχουν εξαιρετικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση. Επίσης ψωνίζω και απο το scrapbooking.gr.

Φιλάκια!!!

Ανεράιδα είπε...

Ευχαριστούμε για το δωράκι που μας δίνεις την ευκαιρία να κερδίσουμε και Χρόνια σου Πολλά!!
Εγώ είμαι πολύ "ερασιτέχνης" στο συγκεκριμένο χόμπυ και θα απαντήσω ανάλογα:
1. Δεν έχω προσχέδιο ή γενική εικόνα, προχωρώ ανάλογα με τα (λίγα) υλικά μου, κοινώς ό,τι ταιριάζεια από αυτά που έχω....
2. Ψωνίζω κυρίως από μαγαζιά της πόλης μου γιατί έχω μια λόξα να βλέπω αυτά που αγοράζω (τυχαίνει να έχω όμως και ένα πολύ ενημερωμένο χαρτοπωλείο στη γειτονιά μου).

Μαιρη είπε...

Ελίνα μου Χρόνια σου Πολλά!!! Ό,τι επιθυμείς εύχομαι!! Αν κ λίγο νωρίς ακόμα, αλλά μιας κ η ανάρτηση αφορά αυτό!
1.Εγώ έχω τη συνήθεια να τοποθετώ πρώτα όλα τα χαρτιά κ τα διακοσμητικά στη σύνθεση χωρίς να τα κολλάω για να μπορώ να κάνω αλλαγές αν δεν μου αρέσει κάτι μέχρι να μου αρέσει το αποτέλεσμα κ μετά βάζοντας συνήθως κ σημαδάκια με μολύβι...!(για να τα ξαναβάλω στην ίδια θέση)τα κολλάω!!!
2.Αγαπημένο μαγαζί εξωτερικού είναι το Glitter Pot. Έχει αρκετά πραγματάκια κ φέρνει συνεχώς καινούρια!!
Αγαπημένο μαγαζί εσωτερικού το scrapbooking.gr! Με αντικαταβολή που με βολεύει μιας κ έχω προπληρωμένη κάρτα..

Vicky Varvadouka είπε...

Ευχαριστούμε πολύ και να είσαι πολύχρονη!!!

1.Πρώτα τα στήνω και μετά τα κολλάω. Όλα πάντως εξαρτώνται απο την φωτο και τα χρώματά της!!!
2. Ψωνίζω απο e-bay, απο http://www.simonsaysstamp.com/servlet/StoreFront (πολύ καλά μεταφορικά) και απο ευρώπη http://www.joannasheen.com/ (ΚΑΘΟΛΟΥ μεταφορικά) και απο Ελλάδα προτείνω http://sfragidomania.gr/ (κάνουν παππάδες)

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Με το καλο τα γεννεθλια σου! να εισαι παντα δημιουργικη, ευχαριστουμε πολυ για το δωρακι που μας προσφερεις!..
οταν δημιουργω πολυ σπανια ξεκιναω με καποιο πλανο, δεν κολλαω κατευθειαν τιποτα, τα τοποθετω και μετα αρχιζω να κολλαω.

εγω κυριως ψωνιζω απο το glitter pot

Katerina είπε...

Ελινάκι να περάσεις υπέροχα την ημέρα των γενεθλίων σου! Σε ευχαριστούμε πολύ για το φαντασικό δωράκι!
Λοιπόν εγώ πρώτα στήνω και μετά κολλάω, γιατί με διακρίνει και μια σταθερότητα (χαχαχχαα) για άλλου ξεκινάω και αλλού καταλήγω!
Αγαπημένο μαγαζί δεν έχω στο εξωτερικό, ψωνίζω ανάλογα με το που θα βρω αυτό που ψάχνω και πάντα με το αν με συμφέρει οικονομικά (παίζει πολύ ebay, πάντως)!

Ελένη είπε...

Ελίνα με το καλό να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου!
Ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο δωράκι σου!
Λοιπόν εγώ κολλάω τα πάντα τελευταία στιγμή αφού τα έχω στήσει όλα γιατί συνεχώς αλλάζω γνώμη!
Μαγαζί αγαπημένο δεν έχω μια και δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω συχνά αγορές, μια δυο φορές έχω ψωνίσει μόνο από το http://www.acherryontop.com (Αμερική)
και το http://www.sirstampalot.co.uk (Αγγλία)

Sofia (sofia_chry) είπε...

Ελίνα σε ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο σου!!!!Εύχομαι να περάσεις υπέροχα εκείνη τη μέρα!!!Όσο για τις ερωτήσεις:
1. Όταν προκειται να φτιάξω κάτι τα στήνω πρώτα όλα και μετά κολλάω.Συνήθως βέβαια το πρώτο σχέδιο δεν έχει καμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα.....
2. Το αγαπημένο μου online κατάστημα είναι το Glitter Pot.Έχω ψωνίσει 1-2 φορές απο κει και έχω μείνει ευχαριστημένη.Και εννοείται κάποια ψαγμένα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς.....

Irini είπε...

Happy Birthday to you...........on the day of the cyber crop!!!! whoo hoo
1.I always start with the photo because that is the reason why we scrapbook. Then i look for pattern paper that matches embellishments etc I do not stick them down till I am fianlly happy with the end result.
2.my favourite shops are:
www.twopeasinabucket.com they have everything and they are fast
www.studiocalico.com as I get their monthly kit
www.craftobsessions.co.uk
www.stopandscrap.com

thanks for the candy!!!

craft inspiration by nikoletta είπε...

1....οταν δημιουργω καποια συνθεση συνηθως εχω στο μυαλο μου στο περιπου το στησιμο της, διαλεγω τη φωτο που θα βαλω και μετα τα χαρτια αν και τις περισσοτερες φορες για αλλου ξεκιναω και αλλου καταληγω!
2....Δεν εχω καποια αγαπημενο αλλα συνηθως ψωνιζω απο το glitterpot!Θα θελα ομως να ψαχτω και ebay αργοτερα!
Ευχαριστουμε για τα καλουδια!

Myrto είπε...

Χρόνια πολλά και δημιουργικά!
Ξεκινάω πα΄ντα με κάτι σταθερό και πάνω του χτίζω για ατελείωτες ώρες - η κόρη μου με βαριέται- και κολλάω τα τελευταία πέντε λεπτά.
Το αγαπημένο μου μαγαζί σε Ευρώπη είναι la Boite a Scrap και σε Αμερική το Simon Says. Θα δοκιμάσω όμως και τη σφραγιδομάνια, αφού ακούω πολλά καλά λόγια.
Και πάλι πολύχρονη!

nostimia είπε...

Χρόνια πολλά και από εμένα. Είμαι πολύ πολύ καινούργια σε όλα αυτά. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ένα υπέροχο βιβλίων ευχών που είχε φτιάξει η Κατερίνα και ξετρελάθηκα. Έχω την αίσθηση ότι ανακάλυψα έναν καινούργιο κόσμο, έναν κόσμο που δεν ήξερα ότι υπάρχει. Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω τα προσκλητήρια για τα βαπτήσια της μικρής μου, αυτό θα είναι το πρώτο μου δημιούργημα άρα δεν μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις σου. Και να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα κορίτσια που ελπίζω με την η απάντησή τους να μπορέσω να βρω κάποια πράγματα.Συγνώμη αν κούρασα.

Joanna Lamprou είπε...

Ελίνα Χρόνια Πολλά!!! να χαίρεσαι την οικογένεια σου!Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να κερδίσουμε το ωραίο δώρο σου!
Λοιπόν όταν φτιάχνω κάτι, είτε κάρτα είτε σύνθεση πρώτα τα στήνω και όταν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα αρχίζω να τα κολλάω. Τώρα για αγαπημένο μαγαζί ήταν το glitter pot γιατί εχει μεγάλη ποικιλία αλλά έχει αυξήσει τα μεταφορικά για Ελλάδα και δεν το γράφει στις τιμές μεταφορικών...έτσι τώρα ψωνίζω από διάφορα μαγαζιά.

zoe είπε...

Πολλές ευχές για τα γενεθλια σου...εχεις ίδια μέρα με το μικρό μου το Ματινάκι....ξεχωριστή μέρα!!!
Λοιπόν εγώ τοποθετώ την φωτογραφια πρώτα και μετά αρχίζω να προσθέτω...συνήθως τα κολλάω όλα μαζι στο τέλος αλλα πάντα καταλήγω να προσθέτω και κάτι ακόμη!
Ψωνίζω απο το www.twopeasinabucket.com απο το e-bay και επειδή ειμαι απο τον καναδα έχω τις καλές μου φιλενάδες που μου στέλνουν πολλά πακετάκια!!! φιλάκια πολλα!

βικυ είπε...

κι εγω λοιπον πρωτα κανω το στησιμο και μετα τα κολλαω.. Πολλες φορες στο τελος διαφερει απο το στησιμο αλλα ..τι πειραζει??

εγω αγοραζω απο http://www.craft4creation.co.uk/

χρονια πολλα πολλα και ευτυχισμενα!!!!!!

Lefki είπε...

Πολλές ευχές και από εμένα. Εύχομαι ολόψυχα να κυλάει όμορφα και δημιουργικά η ζωή σου. Κι εγώ είμαι νέα στο χώρο, αρκετά αρχάρια θα έλεγα. Προς το παρόν, κάνω πρώτα το στήσιμο και μετά τα κολλάω αλλά πολλές φορές με παρασύρει ο ενθουσιασμός και πράτω κάπως ανάποδα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η χαρά της δημιουργίας είναι ίδια. Όσο για υλικά, για την ώρα προμηθεύομαι μόνο από τοπικά καταστήματα και φυσικά δεν πετάω απολύτως τίποτα!

Irene είπε...

Ελίνα μου με το καλό τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ μεθαύριο! Εγώ σου λέω τις ευχές μου προκαταβολικά γιατί θα λείπω! Πολλά πολλά φιλιά και σε ευχαριστώ που έχεις γραφτεί κ στο μπλογκόσπιτό μου! xxx Ειρήνη