Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Κι εγώ το Ηλιολουστο Βραβείο!!!



Ευχαριστώ πολύ τη scrapoφιλενάδα Rena που μου απένειμε το Ηλιόλουστο βραβείο!!!
Ρενούλα, σου εύχομαι καλή συνέχεια στις καλλιτεχνίες σου με πολλή έμπνευση και όμορφα συναισθήματα!
Επείδή όλες οι φιλενάδες, των οποίων τα blogs παρακολουθώ, ήδη εχουν πάρει το παραπάνω βραβείο, ας μην γίνομαι βαρετή με το να το ξαναστείλω, επαναλαμβάνοντας τη γνωστη διαδικασία...
Το αφιερώνω από δω σε όλα τα κορίτσια που γνωρίζω σιγά σιγά, δυστυχώς μόνο μέσω διαδικτύου, λόγω απόστασης,  που μαζί μαθαίνουμε τόσο πράγματα για το χόμπυ που ανακαλύψαμε - και  όχι μονο- και με έχουν ενθαρρύνει να συνεχίσω, με τα καλά τους σχόλια και τις καλοπροαίρετες και πάντα καλοδεχούμενες παρατηρήσεις τους.
Πάντα η ζωή σας να ειναι ηλιόλουστη όπως και τα πανέμορφα blogs σας!!!

5 σχόλια:

Ρούλα είπε...

Συγχαρητηρια για το βραβειο!! Και καλές και πολλές δημιουργιες!!

Elina είπε...

Ευχαριστώ Ρουλίτσα! Επίσης!!!

Φιλιώ είπε...

Καλημέρα! Μόλις μπήκα στο μπλογκ και μου αρέσει πολύ! Και εγώ έχω το πρόβλημα της απόστασης μιας και μένω Βόλο...δεν πειράζει αρκεί που είμαστε εδώ και γνωριζόμαστε έστω και έτσι! Πολλά φιλιά! Υ.Γ. Είσαι μια κούκλα!

Φιλιώ είπε...

Ξέχασα να σου πω πόσο μου αρέσουν οι εκδρομές σας! Έχουμε την ίδια τρέλα με τη φύση και τα χωριά!

Elina είπε...

Φιλιώ μου, το μπλογκ σου το παρακολουθώ αρκετό καιρό και ειναι από τα αγαπημένα μου. Μου αρέσει τόσο για το παραμυθένιο περιεχόμενό του όσο και για τις φωτογραφίες από τα πανέμορφα τοπία που ανεβάζεις. Έχεις δίκιο, έχουμε μια τρέλα για τις εκδρομές στη φύση - κι οχι μονο-, μακάρι να μπορούσαμε να πηγαιναμε συχνότερα...!
Θα τα πούμε και στη συνέχεια!
Φιλιά